Doxa Óra Árak

Chau Chau Ár: Chau Chau - Árak, Akciók, Vásárlás Olcsón - Teszvesz.Hu

Sat, 10 Sep 2022 03:56:03 +0000
ll-junior-sztárban-sztár

Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka Top10 keresés 1. Gyermek jelmez 2. Felnőtt jelmez 3. Lego 4. Légpuska 5. Festmény 6. Matchbox 7. Herendi 8. Réz 9. Hibás 10. Kard Személyes ajánlataink Keresés mentése Megnevezés: E-mail értesítőt is kérek: Mikor küldjön e-mailt? Újraindított aukciók is: Értesítés vége: Chau chau (5 db)

  1. Chau chau - árak, akciók, vásárlás olcsón - TeszVesz.hu
  2. Thanh
  3. Csau Csau Kiskutya - Állatok

Chau chau - árak, akciók, vásárlás olcsón - TeszVesz.hu

A Wuuff minden információt megad ahhoz, hogy kiválaszthasd a számodra tökéletes kölyköt a hirdetések alapján. A kiskutyád a korának megfelelő egészségügyi ellátásokkal (oltások és féreghajtások) és a hirdetésben szereplő dokumentumokkal fog rendelkezni. Kiskutyád kiválasztását követően biztonságosan fizethetsz a Wuuff-on keresztül, így vásárlásod során a Wuuff védelmét és az összes előnyét is élvezheted. Mennyibe egy Csau-csau átlag ára? A Wuuff-on az átlagára egy Csau-csau kölyöknek: 1 338 €. A legolcsóbb 1 000 €, és a legdrágább 2 000 €. IIlyen árban találsz nálunk eladó kiskutyákat. Az árak sehol sem azonosak, még országon belül is eltérőek lehetnek. Országhatáron kívül még nagyobb különbségekkel találkozhatsz. Egy Csau-csau ára sokmindentől függ, ilyen például, hogy a kölyök alkalmas-e tenyésztére és kiállításra a jövőben. A kiskutya vérvonala is alakíthatja az árat, illetve az is, hogy a szülők rendelkeznek-e egészségügyi szűrésekkel, kiállítási eredményekkel. Ez csak néhány szempont, amit a tenyésztők figyelembe vesznek az árképzésnél.

chau chau ár thanh

A Wuuff-on található eladó kiskutyák kivétel nélkül tenyésztőktől származnak, akiknek elsődleges célja a minőségi és egészséges kölykök tenyésztése. Ha itt nem látod álmaid kiskutyáját, akkor böngészd a tenyésztői listánkat, és vedd fel a kapcsolatot egy igazi Wuuff-os Csau-csau tenyésztővel. VÁLASSZ FELELŐSSÉGTELJESEN CSAU-CSAU KISKUTYÁT LAKHELYEDHEZ KÖZEL Egy kiskutya kiválasztásánál általában az egyik leggyakoribb szempont, hogy a közeledben találj rá egy eladó Csau-csau kölyökre. De előfordulhat, hogy álmaid kiskutyájáért messzebb kell utaznod. Válassz felelősségteljesen, hiszen így biztosíthatod, hogy olyan kiskutyád legyen, aki a legjobban illik hozzád és a családodhoz. Ne engedd, hogy a távolság közétek álljon. A Wuuff-on az összes tenyésztő a legjobbat szeretné kiskutyáinak, így biztos lehetsz benne, hogy segítenek megtalálni a számodra tökéletes kölyköt. A Wuuff-on minden Csau-csau kiskutya valódi tenyésztőtől származik, aki biztosítja a kölykök számára mindazt, ami az egészséges testi-leki fejlődésükhöz szükséges.

Thanh

Összes Csak ár Aukciók Ingyenes szállítás Érdekelnek ( 0) Kis képekkel Nagy képekkel Találatok rendezése: Az általad keresett termékből a Vaterán 5 db van! Ár: - A következő órában lejáró hirdetések Az elmúlt órában indult hirdetések 1 Forintos aukciók Csak TeszVesz piac termékek Csak TeszVesz shop termékek Csak új termékek Csak használt termékek Csak aukciók Csak fixáras termékek A termék külföldről érkezik: Személyes átvétellel Település Környék (km) Keresés mentése

  • Szervál macska ár
  • Napos csirke debrecen campus
  • Brit care hypoallergén kutyatáp
  • Chau chau ár long
  • Falra felcsukható ágy matrac
  • Chau chau ár co
  • Feldmár andrás könyvei
  • Geronimo stilton sorozat 1
  • Eladó műszőrme kabát - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • Chau chau ár dong
  • Levéltetű ellen tej facebook
  • Chau chau ár md

érd: 06209281591... csau csau kan kölykök eladók Használt Eladó csau csau kan kiskutyák. 8 hetesek, oltva, 2szer féregtelenítve. Érd. : 70 328-9310... csau csau kan kölykök eladók Elad kutya Ig nyesen, csal di k rnyezetben nevelkedett min s gi v r s chow-chow 10 h napos szuka kiskuty... 11 hetes Használt kiskutya Eladó 2 db kék csíkos 10 hetes Amerikai Stafford kan kiskutya! Egy oltással 2x féreghajtva azonnal elvihetők! Az Anya a helyszínen megtekinthető! Ár: 15. 000... 9 hetes Használt Eladó a képeken látható minőségi extra mini yorki kiskutyák 2kisfiú 1kislány hibátlan teljesen egéségesek, oltva, féreg hajtva! most 7hetesek a picik... 12 hetes Használt csoki Eladó 2 db 12 hetes kiskutya, 1 telikék csíkmentes szuka, 1 csoki foltos kan. Oltva, féreghajtva. Szuka: 220. 000 huf Kan: 150. 000 huf Érdeklődni üzenetben.

Csau Csau Kiskutya - Állatok

Kutyatulajdonosnak lenni drága mulatság. Ha egy valóban fajtatiszta, a fajtaleírásnak megfelelő, egészséges, szép és kiegyensúlyozott kölyköt szeretnél, lehetőleg ne spórolj a vételáron. Mindig emlékeztesd magad, hogy ez egy egyszeri összeg, ami befektetés a közös, boldog jövőtökbe. Ha máshol feltünően kedvező áron találsz egy Csau-csau kiskutyát, könnyen a saját csapdádban találhatod magad és a későbbiekben nagy valószínűséggel rengeteg pénzt fogsz otthagyni az állatorvosi rendelőben. Ugye te sem ezt akarod? Tudj meg többet: Miért a Wuuff-on válassz kiskutyát?

chau chau ár dong

Olasz bőrből készült, Swarovski kristályokkal díszített nyaklánc. I. osztályú termék. Származási helye: EU. A nyaklánc chau barna színű, klasszikus bőrből és fehér színű Swarovski kristályokból készült. Arany színű fém kiegészítők díszítik, kapcsolója mágneses hengerzár. Lánc hossza: 45 cm Medál mérete: 6 cm * 4 cm Cikkszám: Bern, Anyag: bőr + fém + Swarovski kristály Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.